Groundhopping.dk er en ny podcast i Mediano universet om groundhopping, fodbold og fodboldkultur. Panelet består af tre erfarne groundhoppere der til sammen har set over 750 stadion over hele verden. I dette introafsnit får du introduktion og indledende snakke om groundhopping og den underliggende subkultur

Podcasten er en løs snak om fodboldoplevelser og rejser, og det skal samtidigt inspirere dig og de øvrige lyttere til at strikke jeres egne fodboldture sammen. Panelet består af Christian Bagge, Lasse Bauer og Nicolai Bryde, og mantraet er, at omkring fodboldkampe er selve fodboldkampen hovedfokus, og hvordan oplevelsen optimeres.

Groundhopping er en voksende subkultur inden for fodboldverdenen, og podcasten forsøger at komme omkring fænomenet. Podcasten suppleres af et bloggersite med endnu flere groundhoppere på Groundhopping.dk. I podcasten såvel som på sitet vil der løbende kommende turfortællinger og inspiration og billetguides.

Snakken er mellem tre erfarne groundhoppere og vi kommer i det her introafsnit ind på følgende emne

  • Hvad er groundhopping?
  • Er der en rigtig måde at groundhoppe på?
  • Hvilke råd og anbefalinger har værterne til fodboldoplevelser?
  • Hvad skal man som groundhopper være opmærksom på?
  • Hvad bruges Corona-pausen på?
  • Hvad er den omtalte Groundhopper App?
  • Hvilke kommende rejser og mål har værterne, og hvordan kan det inspirere andre?

Groundhopping.dk vil som udgangspunkt udkomme den første tirsdag i hver måned suppleret af enkelte særudsendelser. Indspark og ønsker til podcasten modtages på bold@groundhopping.dk