Groundhopping.dk er en ny podcast i Mediano universet om groundhopping, fodbold og fodboldkultur. I andet afsnit gennemgår det faste panel England og Italien ud fra et groundhopping perspektiv. Hvad er der særligt ved landene, og hvorfor er det så fedt at rejse i disse på hopping siden så forskellige lande 

Denne måneds podcast er fortsat påvirket af coronaens begrænsninger for fodboldfans, hvor dåselyden har fyldt meget i debatterne, og hvorvidt det erstatter fans. Panelet vender indledningsvist emnet. og hvad det gør for totaloplevelsen foran skærmen og de spørgsmål det rejser.

Dagens emner var tre velbesøgte lande for groundhoppere; England, Italien og Tyskland. Tyskland blev dog udskudt til en anden gang, dertil fylder snakken om England og Italien for meget.  I stedet går vi dybden på England og Italien, og hvad der gør landene så fede at rejse i:

  • Hvordan er stadions i landet? 
  • Hvordan er pre-match kulturen?
  • Hvordan er stemningen generelt?
  • Hvor i landet er det godt at groundhoppe?
  • Korte fortællinger fra turene og anbefalinger.
  • Hvad skal man være opmærksom på og udfordringer med billetter.

Altsammen for at inspirere planlægningen i store ture og andre kampe end de normale storklubber. Mulighederne i England og opgør lavere lokalopgør i Italien.

Groundhopping.dk vil som udgangspunkt udkomme den første tirsdag i hver måned suppleret af enkelte særudsendelser. Indspark og ønsker til podcasten modtages på bold@groundhopping.dk