Moss Rose – Macclesfield:

Moss Rose et lille og forblæst stadion, og er hjemmebane for Macclesfield FC også kaldet The Silkemen. Macclesfield by ligger ca. 30 min i tog syd for Manchester, og som Groundhopper er det ikke en helt uinteressant tog tur, for toget køre lige igennem Stockport, hvor man får et flot vue fra toget af Edgeley Park.

Macclesfield by er ikke noget at råbe hurra for, en søvnig lille by med ca. 50.000 indbygger, ingen pubber lige ved stationen, og lige en advarsel imod deres fish’n’chips i Macclesfield, vi spiste på et stede med masser af kunder, men de må have en særlig Maccelsfield bakterie, for det resulteret i en ond mavepind…av

Man kan godt gå til stadion ligger der en pub ca. halvvejs til stadion, den hedder Storm Brewing Company, og den er faktisk hyggelig nok. Turen ud til stadion er på 2,3 kilometer fra togstationen, men den er lang og kedelig og der er kun den ene pub, så jeg vil anbefale man tager en taxa til stadion.

Tag i gode tid ud til stadion, for der er nemlig en supporter bar på stadion og den er virkelig hyggeligt, og folk er meget flink og nysgerrige, og meget underne over man har valgt at tage til deres afkrog af England, men det er jo præcis det Groundhopping handler om, opleve specielle fodbold stadions og der skuffer Macclesfield ikke.

Moss Rose er ikke noget stort stadion(kapacitet ca. 6.400, 2.600 siddepladser), og det er helt tydeligt ikke en klub med de store midler. Alligevel er der noget klassisk lower league over det, London Road langsiden er en overdækket siddetribuner i hele længden af banen 12-14 rækker. Den anden langside, Silke FM Stand  er her en overdækket siddetribune centret på midterlinjen, men som kun er 25-30 meter lang, denne er flankeret på den norlige side af stå plader og i den sydlige ende finder du den før omtalte supporter bar. Macclesfield’s har en lille gruppe fans som stå på den overdækket ende tribune, Silkmen Terrace, de giver faktisk en ok stemning, men vi snakker om et par hundrede mand. I modsatte ende er der også en stå tribunre forbeholdt udeholdet fans, den er ikke overdækket.

Jeg har desværre ikke nogen fotos fra den aften jeg var på Moss Rose, men hvis du googler Moss Rose, så husk at skriv Macclesfield også, ellers får du en masse masse links til nogen blomster sider…

Mine Kampe:

Macclesfield Town – Barnet FC 0-0, League Two, Moss Rose, fredag den 23. marts 2012:

Jeg har i ovenstående hentyde, at vi rent faktisk gik hele vejen fra stationen til stadion, vi havde selvfølgelig en forventning om at der var 2-3 pubs på vejen der ud, men der var altså kun den ene, og man skulle endda, væk fra den vej der føre ud til stadion, og som sagt hold jer fra fish’n’chips stederne og spis på MacD, så er man på den sikre side…

Men vi kom heldigvis i gode tid og fik et par pint’s på supporter baren inden kampen. Faktisk ved jeg ikke om man skal være medlem af en supporter forening for, at komme ind, men der var ikke nogen der stoppede hos, så vi gik bare ind, og den oplevelse skal man give sig selv det var ret sjovt. Der blev sunget flere sange og man faldt hurtigt i snak med de lokale fans.

Selve kampen var der ikke meget at skrive hjem