Så ruller divisionerne igen. Her på Groundhopping.dk er vi vilde med breddefodbolden, og derfor vil vi fast fremhæve nogle anbefalelsesværdige kampe i rækkerne under Superligaen. Som udgangspunkt vil der komme anbefalinger hver torsdag inden weekendens kampe, men skulle der være gode opgør i hverdagene vil de selvfølgelig også blive inkluderet.

Det er nu tilladt og have 500 fans, ansatte, sponsorer og frivillige til stede ved fodboldkampe i Danmark. Det sætter naturligvis sine begrænsninger, og det skal herfra lyde en opfordring lyde en opfordring til, at man giver lokale fans mulighed for at se kampene, inden man køber billetterne.

Billetsalget er forskelligt fra klub til klub. Nogle til sæsonkortholder og fanklubmedlemmer, men det andre steder også gælder sponsorerne. Undersøg det inden du dukker op.

 

Fredag aften spilles kun Skive IK – Nykøbing FC, hvor der er Hancock i hanerne.

 

Lørdag er der en række fede kampe både i Vestdanmark og Østdanmark. Her er en række flotte stadions, som kan anbefales

13:00 Kolding IF-Vejle Boldklub.

Det kan godt være svært at få billetter, da det er en lokalopgør – men er du området, så er Kolding Stadions gamle tribune virkelig en fryd for øjet, og så er lokalopgør altid interessant og intensive.

13:00 B 93-Næsby

Østerbro Stadion er en fryd for øjet, og ligger godt centralt, hvilket giver god mulighed for at kommer videre til andre kampe, nu hvor kampen er så tidligt. Det ventes ikke at være et problem at få billet.

14:00 FA2000-Dalum

Et for mange glemt stadion. Men Frederiksberg Stadion er klemt ind på ydre Frederiksberg med en gammel hovedtribune. Ganske hyggelig atmosfære.

15:00 Bk Frem-Brabrand IF

Mens Kolding-Vejle er den mest interessante kamp i Jylland, er Frem-Brabrand den mest interessante kamp på Sjælland. Frems klubhus og det gamle stadion oser af historie. Det oplagte valg.

16:00 Næstved-Vendsyssel FF

Er du omkring Næstved kan Næstveds gamle idylliske stadion anbefales. Gode parkeringsmuligheder, men det kan være svært at få billet.


Søndag er der kun kampe på Sjælland i 1. og 2. Division. Vi har dog udvalgt 3 kampe, der er interessante.

15:00 Hvidovre IF- Viborg FF

[Opdateret] Da der er begrænset plads, anbefaler vi en af de andre kampe.

15:00 Brønshøj Bk-AB

Mosederby. Normalt et anbefalelsesværdigt opgør, men med maks 500 på stadion kan det være svært at få billet, men også ikke så intenst som normalt.

15:00 Vanløse IF-Aarhus Fremad

Endnu et klassisk hovedstadsstadion. Flot hovedtribune og afslappet atmosfære. Hovedtribunen giver et godt udsyn over Vanløse.

 

Der er mange muligheder, og vi håber du kommer afsted.