I disse dages spilles de tidlige runder i Sydbank Pokalen, og vi er igang med 2. runde. Her tager Serie 2 holdet Ejby IF 1968 i aften kl. 19.00 imod Danmarksserieholdet, IF Skjold Birkerød.


Kampen spilles kl. 19.00 i Ejby, som er en lille idyllisk landsby ved Glostrup. Ejby IF 1968 har gang i en god udvikling, hvor flere spillere har valgt at ligge et stort engagement i, at skabe gode rammer for tilskuerene når holdet spiller hjemme. Der er fadølsanlæg, grill, musik og det seneste år, er der både komme måltavle og en overdækket terrasse, som er finansieret af lokale virksomheder med et stort hjerte for lokalklubben. Derudover er der hoppeborg til de små. I aften byder en af sponsorerne også på gratis fadøl til de 40 første.

Ejby IF 1968 største profiler finder man dog på de ‘ældre hold’, hvor både Søren Colding, Dan Anton Johansen & Søren Busk huserer.

Er besøg falder godt i tråd med #herermitstadion, som Morten Bruun var primomotor på, her under coronakrisen, hvor alt fodbold lå stille. Lad os støtte de lokale klubber i de tidligere runder i Sydbank Pokalen.

Kampen spilles her:

Ejby Friluftscenter (J-TECH Arena)
Mosetoften 35
2600 Glostrup

Se flere kampe i Sydbank Pokalen:
https://dbu.dk/resultater/pulje/317410