Groundhopping.dk er en ny podcast i Mediano universet om groundhopping, fodbold og fodboldkultur. I dette afsnit et panelet en smule anderledes, da Nicolai er taget på groundhopping i østeuropa, hvor han er igennem for at fortælle om hans specielle groundhopping oplevelser under coronatiden. Det øvrige panel består af Lasse Bauer, Christian Bagge og debuttanten Jonathan Holtegaard, som fortæller om hvilke gode oplevelser og mindre perler man kan finde syd for den danske grænse.

Hvor meget fylder Tyskland og Bayern München på den internationale groundhoppingscene og er de lidt overset, som storhold for groundhoppere i Europa? Og er Borussia Dortmund et must som groundhopper? Dagens panel fokuserer i dag primært på Tyskland som overordnet groundhoppingland, men kommer også med konkrete anbefalinger til gode tyske oplevelser. Dagens panel får også rundet den aktuelle situation med Europa League og Champions League, samt hvordan tilskuerer situationen ser ud til de danske kampe i Nations League. 

  • Groundhopping i Tjekkiet og Ungarn i coronatider
  • Hvad er godt ved Tyskland som groundhopping destination?
  • Hvad er de bedste steder i Bundesligaen?
  • Hvor stort er 2. Bundesliga og 3. liga?
  • Er Berlin og Hamborg godt, selvom det er de simple og nemt tilgengængelige. 
  • Korte fortællinger fra turene og anbefalinger.
  • Hvad skal man være opmærksom på og udfordringer med billetter.

Altsammen for at inspirere dig til at tage vennerne under armen og en tur til tysk fodbold, så snart der åbnes op efter coronaen. Indspark og ønsker til podcasten modtages på bold@groundhopping.dk