Udstyret blevet slæbt med på tur til Færøerne hvor to af de tre normale paneldeltagere var skiftet ud med Rasmus Terkelsen, også kendt som den vrede kommentator, og Arne Stampe. Begge groundhoppere med særligt fokus på hhv. Argentina og Landsholdet(ikke kun fodbold dog).

Denne ekstra podcast er optaget på Irish Pub i Thorshavn, så der kan være lidt ekstra baggrundsstøj. Derudover kan du høre lidt om Rasmus og Arnes tilgange til Groundhopping og hvad der driver lysten til at se mange kampe og møde nye venner.

Rasmus tager os samtidigt igennem hans mange stadionbesøg i og omkring Buenos Aires i Argentina og hans næste mål dernede. Arne beskriver turene med landsholdet, hans fire slutrunder og det fællesskab der er ved at være genskabt omkring landsholdet.

—–

Der vil løbende komme ekstra udsendelser, når mulighederne byder sig. Ellers følger den normale kadence med udgivelse den første tirsdag i hver måned. Fodbolden begynder så smut at åbne op for tilskuere igen, så husk postkassen altid er åben på bold@groundhopping.dk