I denne måneds udgave af podcasten er Bryde vent hjem fra hans tur i Østeuropa, vi snakker Danmark og danske stadions og et Fodboldeuropa der langsomt er ved at åbne op.

Efter at have været væk i halvanden måned snakker vi om turen rundt i Østerupa for Nicolai og hans samlede 6000 km rundrejse. Hvordan står det til med Corona-restriktionerne, og hvad med billetsalget? Derudover omkostningerne ved sådan en tur og anekdoter om billetter sat fast i stolper uden for stadion i Prag og scanning af blodårer i Budapest.

Vi vender også Danmark. Her spilles en række træningskampe for tiden, hvilket er en god anledning til at få set mindre og ukendte stadions i Danmark. 

Afslutningsvist snakker Bauer og Bryde om mulighederne for en tur i august, hvor der afventes muligheder for kampe. I den forbindelse vendte vi siden Europlan Online der har oversigt over fodboldens Corona-restriktioner. Du kan se oversigten her: http://europlan-online.de/corona-ubersicht.html – Den opdateres løbende og ellers er Soccerway.com oplagt for sommerens træningskampe.

Husk du er altid velkommen til at komme med input og spørgsmål på bold@groundhopping.dk, så vil vi inddrage det i vores udsendelser.