I denne måneds udgave tager vi en status på stadionrestriktionerne rundt omkring i Europa og varmer op til 1. runde af den danske pokalturneirng.

Bagge er fraværende, så Bauer og Bryde styrer slagets gang i denne måneds podcast. På det seneste har Bryde været et smut i Gørslev og set på de gamle sæder fra den tidligere D tribune i Parken og brugt den seneste uge på de Amar´kanske stadions.

Lasse er så småt på vej en Groundhopping tur til Bornholm, og fortæller lidt om charmen og hvor billigt det egentlig er at tage en på fodboldrejse på Borholm.

Bryde og Bauer snakker løst om charmen ved lower league der er stort i flere lande under landskampspauser i udlandet. Grundet Corona er der måske muligheder for noget tilsvarende i Danmark?

Den danske pokalturnering bliver også skudt i gang i denne uge og vi giver lytterne vores anbefalinger, hvor det desværre ikke er muligt at se David mod Goliat opgørende i Glamsberg og Mors grundet Corona restriktioner. De møder ellers henholdsvis Esbjerg og Viborg.

Vi vil endnu engang opfordre folk som har tænkt på at rejse til udlandet, at holde øje med status på europæiske tribuner på den tyske groundhopper side: http://europlan-online.de/corona-ubersicht.html – den opdateres løbende og ellers er Soccerway.com oplagt for sommerens træningskampe.