Corona har igen gjort det svært at se fodbold i Danmark. Hør derfor det faste panel, hvad der så skal ske i denne afsluttende podcast for efteråret(bare rolig, vi er tilbage til foråret).

I denne podcast snakker panelet om deres 2020, hvor mange kampe og stadions? Hvilke oplevelser huskes året for, og hvordan var Nicolais tur til Qatar(til stor frustration for resten af panelet). Samtidigt vendes Nicolai og Lasses vej(eller manglende vej) til at få lukket de sidste stadions i 2. Division.

Pokalturneringens kampe vendes, og hvad man kan bruge vinterpausen på frem til fodbolden forhåbentligt snart genåbner.

Selvom vi først høres ved i de faste udsendelser til foråret, så har vi allerede optaget en ekstraudsendelse. Den er på Mediano Sandbox om en 14-dages tid, hvor du kan høre om groundhopping og FCK fra start 90erne og frem til i dag.