Selvom vi er gået på vinterferie tænker vi stadig at udgive en ekstra udsendelse fra tid til anden. Den første er med Kasper, der er Groundhopper og FCK-fan. Kasper er erfaren groundhopper og har været med omkring FC København fra starten. I alt er det blevet til over 700 kampe med FCK.

I denne udsendelse kan du høre om overgangen fra KB til FC København og de første år med fankulturen omkring klubben. Om de forskellige fans fra KB og B 1903 og de spæde år med FCKFC. 

Hør samtidigt om Europa Cup-kampe fra starten af 90’erne og frem til i dag. Vi kommer blandt andet omkring en vanvids bustur fra tirsdag til lørdag fra København til Sevilla i 1997 til kampen mod Real Betis i Pokalvindernes turnering.

Hør også Kaspers snak med Nicolai om Kaspers erfaring med groundhopping.

Har du ideer til ekstra udsendelser her i vinterpausen, så er du altid velkommen til at skrive til bold@groundhopping.dk