Et fællesskab for groundhoppere

Groundhopping.dk er skabt for at sprede gode idéer og inspiration for groundhoppere og andre med interesse for nye spændende stadionbesøg.

På siden her vil en række erfarne groundhoppere løbende blogge om deres mange ture, og forhåbentligt kan du selv blive inspireret. Det, der binder os sammen, er kærligheden til fodbold og fodboldstadions.

Derudover vil siden også anbefale ugens divisionskampe i Danmark, billethjælp til store kampe og slutrunder – og en månedlig podcast i samarbejde med Mediano.

 

Bloggere på groundhopping.dk

 

Lasse Bauer

Lasse Bauer

Specialkonsulent

270 stadions | 38 lande | Næste mål: Alle tilgængelige VM1990 stadions - når Corona tillader det..

Nicolai Bryde Nielsen

Nicolai Bryde Nielsen

335 stadions | 49 lande | Næste mål: Få lukket de danske divisioner 46/50

Christian Bagge

Christian Bagge

Kommerciel Manager

174 stadions | 34 lande | Næste mål: Komplet Premier League 18/20

Robert Hendel

Robert Hendel

Journalist

71 stadions | 14 lande | Næste mål: At få set noget fodbold, når coronakrisen er ovre

Frederik Wolmar

Frederik Wolmar

Elsker AGF og groundhopping :)

Jesper Friberg

Jesper Friberg

118 Stadions - 13 Lande - Næste mål lukke den danske 2. division

Jesper Friis

Jesper Friis

Nostalgisk fodbold elsker, far til 4 og heavy dreng med stort H \m/ Fremtidige mål : Arrangere den sagnomspundne "hemmelige tur" og så besøge Nakskov stadion før emirates....

Nicolai Eichmeyer

Nicolai Eichmeyer

67 stadions | 16 lande | Næste mål: 25 lande

Nicolai Chano Kjergaard
Peter Guldbjerg Jørgensen

Peter Guldbjerg Jørgensen

Journaliststuderende

Næste mål: 20 stadioner i England (15/20).

Avatar
Theis Scherwin

Theis Scherwin

Fodboldfan og Groundhopper. Med en forkærlighed for britisk og tysk fodbold. Har set fodbold på 5/6 kontinenter (Trinidad og Tobago) hører med til Nordamerika (Concacaf). Rejser +5 gange om året. Prøver som ofte at time det med et til to stadionbesøg. Det har gjort at jeg har set fodbold i Malaysia, Thailand, Australien, Sydafrika, Malta, Trinidad og Tobago, Jamaica, Canada og USA. Mit forhold til Football Manager har skabt en kærlighed for de mindre klubber og ligaer, hvor mine næste besøg skal inkludere Linfield FC (Windsor Park), Shelbourne FC (Tolka Park) samt FC Vaduz (Rheinpark Stadion). Bedste fodbold tur indtil videre, var da vi tog to oprykninger på en weekend. Hibernian FC rykkede op i den Skotske Premiership (på Easter Road), dagen efter tog vi over grænsen, og så Newcastle United (St. James Park) spille sig tilbage i den Engelske Premiership. Fantastisk oplevelser, med pub besøg (inklusiv mange øl), gode snakke med fans, samt den unikke kultur, der er omkring de to klubber.